Image Alt

Mentorski programi

v

Mentorstvo za trenerje

Za osebne trenerje in trenerje skupinskih vadb

Poslovno mentorstvo

Mentorski program za lastnike vadbenih centrov

Mentorstvo za osebne trenerje

Program mentorstva za trenerje je namenjen osebnim trenerjem in trenerjem skupinskih vadb, ki želijo nadgraditi svoje znanje s pomočjo mentorja. Program zajema 3 module:

Modul 1 – Učenje in analiza gibalnih vzorcev:

V tem modulu testiramo gibalne sposobnosti trenerja in ga obravnavamo kot športnika. Cilj je, da zna vsak trener tudi sam izvesti in demonstrirati vse vaje na pravilen način.

Modul 2 – Programi vadbe in periodizacija:

V tem modulu trenerje učimo kako iz naučenih vaj sestaviti program vadbe, kakšen program sestaviti kakšnemu profilu stranke in kako narediti letni plan periodizacije posamezne oblike programa.

Modul 3 – Postavitev sistema vadb in vključitev v sistem:

V tem modulu trenerji izvejo, kako naučeno implementirati v praksi na ravni vadbene enote in kasneje kako tak sistem vadbe implementirati v vadbenem centru, kjer so zaposleni.

banner_circle_mentorstvo_trenerji

Poslovno mentorstvo

Poslovno mentorstvo je namenjeno lastnikom vadbenih centrov, ki želijo dvigniti kvaliteto svoje ponudbe, optimizirati svoje operacije in narediti svoj posel profitabilen. Poslovno mentorstvo zajema 2 modula.

Modul 1 – Vsebinski modul: Individualiziraj vadbo in najdi svojo nišo.

Kvaliteta storitve je osnova za uspešen posel. Zato se na programu poslovnega mentorstva najprej osredotočimo na vašo storitev oziroma kako graditi kvaliteto vaše storitve. Individualizacija ponudbe je ključ do visoke kvalitete. Naučili vas bomo kako individualizirati skupinsko vadbo:

  • kako zastaviti sistem za programiranje treningov in kako to najbolje izvesti v praksi,
  • kako skupinsko vadbo prilagoditi potrebam in željam posameznika,
  • kako narediti skupinsko vadbo hkrati kvalitetno,  učinkovito in cenovno dostopno vadečemu,
  • kako vse to prenesti na osebno trenerstvo ali semi privat.

Naslednji korak je nišna usmerjenost, ki temelji na kvaliteti storitve. Če še niste našli svoje niše vam jo pomagamo najti. Skupaj jo bomo definirali v pravem kontekstu in v pravi meri za vas: ne preozko in hkrati ne preširoko. Iz niše nato izhaja strategija trženja, ki bo temeljila na ustvarjanju kvalitetnih vsebin in sistemu trženja teh vsebin prek socialnih omrežij: kaj, kje, koliko in kdaj in zakaj.

Modul 2 – Finančni modul: Optimizacija operacij in profitabilnost posla. 

Optimizacija operacij: Večina vadbenih centrov ne deluje optimalno, ker nimajo optimiziranih in sistematiziranih operacij ter poslovnih procesov. Na mentorskem programu bomo skupaj gradili sistem, ki bo deloval. Osredotočili se bomo na področja:

  • Postavitev delovnih mest in delovnih nalog: vsak vadbeni center potrebuje ravno prav številčno ekipo in 3 ključna delovna mesta, ki jih ta ekipa pokriva.
  • Postavitev sistema delovnih in poslovnih procesov: združitev posameznih delovnih nalog iz različnih delovnih mest v smiselno in časovno učinkovito celoto. Optimizacija poslovnih procesov, kot so plačila vadečih in pridobivanje novih strank.
  • Poslovanje brez recepcije predstavlja enostavnejše in stroškovno bolj učinkovito poslovanje. Vodili vas bomo skozi proces postavitve virtualne recepcije preko kartičnega sistema za vstop in identifikacijo ter programsko opremo za izstavljanje, pošiljanja računov in preverjanje plačil.

Profitabilnost posla: Posel, ki ni profitabilen ni posel ampak je hobi. Kruta resnica, ki vam  jo na mentorskem programu pomagamo preseči. To bomo dosegli na naslednji način:

  • Svetovali vam bomo glede optimizacije davkov in vas po potrebi vodili skozi proces registracije/spremembe podjetja: od društva preko s.p. do d.o.o.
  • Pogovorili se bomo o velikost vadbenega centra, velikost ekipe, cenik storitev in višina stroškov obratovanja ter te dejavnike po potrebi prilagodili.
  • Naučili vas bomo kateri so ključni finančni kazalnik, ki bodo vaš posel naredili profitabilen in kako jih spremljati.

Poslovno mentorstvo poteka v prostorih naročnika in delno preko spleta (aplikacija Zoom). Naročnik se lahko odloči za en sklop ali oba sklopa, v skladu z njegovimi potrebami.

banner_circle_poslovno_mentorstvo

Pravno obvestilo

Avtorske pravice na spletnem mestu partenon.si so v lasti podjetja Partenon d.o.o. in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta partenon.si je zgolj informativne narave. Podjetje Partenon d.o.o. si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Podjetje Partenon d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene partenon.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.

Pravilnik o piškotkih

Ta pravilnik o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. Ta pravilnik morate prebrati, da boste razumeli, kateri piškotki so, kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. Informacije, ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo in kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in ohranjamo vaše osebne podatke varno, glejte našo Politiko zasebnosti.

Svoje soglasje iz Izjave o piškotkih lahko kadarkoli spremenite ali umaknete na naši spletni strani.

Več o tem, kdo smo, kako nas lahko kontaktirate in kako obdelujemo osebne podatke v našem pravilniku o zasebnosti.

Vaše soglasje velja za naslednje domene: partenon.si

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje manjših informacij. Piškotki so shranjeni na vaši napravi, ko je spletno mesto naloženo v vašem brskalniku. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto deluje pravilno, da je spletna stran varnejša, zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo in razume, kako deluje spletno mesto ter analizira, kaj deluje in kje potrebuje izboljšave.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev, naše spletno mesto uporablja piškotke piškotkov prve in tretje osebe za številne namene. Piškotki prve strani so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletne strani in ne zbirajo nobenih osebnih podatkov.

Piškotki tretjih oseb, ki jih uporabljamo na naših spletnih mestih, se uporabljajo predvsem za razumevanje delovanja spletnega mesta, kako delujete z našo spletno stranjo, ohranjajo naše storitve varne, zagotavljajo oglase, ki so pomembni za vas, in vse skupaj zagotavljajo boljšo in izboljšano uporabniško izkušnjo in pomagali pospešiti vaše prihodnje interakcije z našo spletno stranjo.

Katere vrste piškotkov uporabljamo?

Bistveno: Nekateri piškotki so bistveni za to, da boste lahko doživeli polno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam, da vzdržujemo uporabniške seje in preprečujemo varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Na primer, ti piškotki vam omogočajo, da se prijavite v svoj račun in dodate izdelke v vašo košarico in varno prejmete plačilo.

Statistika: Ti piškotki shranjujejo informacije, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani so bile obiskane, vir Obisk itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro spletno mesto deluje in kje je treba izboljšati.

Marketing: Naša spletna stran prikazuje oglase. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki jih prikažemo, tako da so vam pomembni. Ti piškotki nam pomagajo tudi spremljati učinkovitost teh oglaševalskih akcij.

Informacije, ki so shranjene v teh piškotkih, lahko ponudniki oglasov tretjih oseb uporabljajo tudi za prikazovanje oglasov tudi na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalno: To so piškotki, ki pomagajo določenim nebistvenim funkcijam na naši spletni strani. Te funkcije vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali izmenjava vsebin na spletni strani na platformah družabnih medijev.

Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da boste imeli boljše in učinkovitejše izkušnje pri prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Kako lahko nadzorujem nastavitve piškotkov?

Če se odločite spremeniti svoje nastavitve pozneje v seji brskanja, lahko na zaslonu kliknete kartico »Pravilnik o zasebnosti in piškotkih«. S tem boste ponovno prikazali obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali povsem umaknete vašo privolitev.

Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne načine blokiranja in brisanja piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite, da piškotke blokirate / izbrišete. Če želite izvedeti več o tem, kako upravljati in brisati piškotke, obiščite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.