Image Alt

Delavnice in seminarji

v

Delavnice in seminarji

Postrehabilitacija, prehab, treningi za moč

v

Delavnice za podjetja

Vpliv sedenja na zdravje, ergonomija, vaje...

Delavnice in seminarji

Delavnice in seminarji so namenjeni študentom fakultete za šport, kineziologom, osebnim trenerjem in športno rekreativni populaciji. Vsebinsko se delijo na dva dela:

Post rehabilitacija in prehab:

Kako zastaviti protokol prehaba ali post rehabilitacije hrbtenice, ramenskega, kolenskega in kolčnega sklepa.

Trening za moč:

Kako optimizirati gibalne vzorce, programirati in voditi program vadbe za razvoj moči.

Seminarji in delavnice se izvedejo v vadbenem centru oziroma poslovnih prostorih naročnika.

banner_circle_seminarji

Delavnice za podjetja

Delavnice so namenjene podjetjem, kjer se izvaja pretežno pisarniško delo. Izvajajo v prostorih podjetij in so primerne za 20-30 udeležencev. Posamezna delavnica traja 60 minut in je sestavljena iz treh sklopov.

Sklop 1

Predavanje na temo vpliva sedenja na naše zdravje in s tem povezanih bolečin v hrbtenici ter predstavitev osnovne ergonomije pri pisarniškem delu – kako organizirati delovni prostor: izbira in nastavitev stola, višina ekrana računalnika in kako pravilno sedeti.

Sklop 2

Enostavne vaje za razbremenitev hrbtenice, ki jih lahko zaposleni izvajajo med delovnim časom.

Sklop 3

Terapevtske vaje za hrbtenico, ki jih lahko udeleženci izvajajo doma po McGillovi metodi.

Vsebinsko delavnica združuje znanja s področij osebnega trenerstva, terapevtska s področja zdravja hrbtenice ter znanja s področja ergonomije.

banner_circle_podjetja

Pravno obvestilo

Avtorske pravice na spletnem mestu partenon.si so v lasti podjetja Partenon d.o.o. in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta partenon.si je zgolj informativne narave. Podjetje Partenon d.o.o. si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Podjetje Partenon d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene partenon.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.

Pravilnik o piškotkih

Ta pravilnik o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. Ta pravilnik morate prebrati, da boste razumeli, kateri piškotki so, kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. Informacije, ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo in kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in ohranjamo vaše osebne podatke varno, glejte našo Politiko zasebnosti.

Svoje soglasje iz Izjave o piškotkih lahko kadarkoli spremenite ali umaknete na naši spletni strani.

Več o tem, kdo smo, kako nas lahko kontaktirate in kako obdelujemo osebne podatke v našem pravilniku o zasebnosti.

Vaše soglasje velja za naslednje domene: partenon.si

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje manjših informacij. Piškotki so shranjeni na vaši napravi, ko je spletno mesto naloženo v vašem brskalniku. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto deluje pravilno, da je spletna stran varnejša, zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo in razume, kako deluje spletno mesto ter analizira, kaj deluje in kje potrebuje izboljšave.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev, naše spletno mesto uporablja piškotke piškotkov prve in tretje osebe za številne namene. Piškotki prve strani so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletne strani in ne zbirajo nobenih osebnih podatkov.

Piškotki tretjih oseb, ki jih uporabljamo na naših spletnih mestih, se uporabljajo predvsem za razumevanje delovanja spletnega mesta, kako delujete z našo spletno stranjo, ohranjajo naše storitve varne, zagotavljajo oglase, ki so pomembni za vas, in vse skupaj zagotavljajo boljšo in izboljšano uporabniško izkušnjo in pomagali pospešiti vaše prihodnje interakcije z našo spletno stranjo.

Katere vrste piškotkov uporabljamo?

Bistveno: Nekateri piškotki so bistveni za to, da boste lahko doživeli polno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam, da vzdržujemo uporabniške seje in preprečujemo varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Na primer, ti piškotki vam omogočajo, da se prijavite v svoj račun in dodate izdelke v vašo košarico in varno prejmete plačilo.

Statistika: Ti piškotki shranjujejo informacije, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani so bile obiskane, vir Obisk itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro spletno mesto deluje in kje je treba izboljšati.

Marketing: Naša spletna stran prikazuje oglase. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki jih prikažemo, tako da so vam pomembni. Ti piškotki nam pomagajo tudi spremljati učinkovitost teh oglaševalskih akcij.

Informacije, ki so shranjene v teh piškotkih, lahko ponudniki oglasov tretjih oseb uporabljajo tudi za prikazovanje oglasov tudi na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalno: To so piškotki, ki pomagajo določenim nebistvenim funkcijam na naši spletni strani. Te funkcije vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali izmenjava vsebin na spletni strani na platformah družabnih medijev.

Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da boste imeli boljše in učinkovitejše izkušnje pri prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Kako lahko nadzorujem nastavitve piškotkov?

Če se odločite spremeniti svoje nastavitve pozneje v seji brskanja, lahko na zaslonu kliknete kartico »Pravilnik o zasebnosti in piškotkih«. S tem boste ponovno prikazali obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali povsem umaknete vašo privolitev.

Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne načine blokiranja in brisanja piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite, da piškotke blokirate / izbrišete. Če želite izvedeti več o tem, kako upravljati in brisati piškotke, obiščite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.